Vragen...

De ledenadministratie wordt momenteel nog vanuit de Amerikaanse website van de vereniging geregeld: www.societyforcognitiverehab.org. Klik op “member login” rechts bovenaan de pagina en in het volgende scherm kan via “lost your password” een nieuw wachtwoord aangevraagd worden. Indien u ook uw gebruikersnaam (username) kwijt bent, stuurt u dan een bericht via “contact us” onderaan de linkerkolom op de homepage van de Amerikaanse website van de vereniging.

Informatie hierover vindt u op de website onder “CPCRT certificaat” en dan het kopje “hercertificering”. Hier staan ook de eisen waaraan u moet voldoen voor herregistratie. Een minimaal aantal werkuren is sinds 2015 geen vereiste meer voor herregistratie. In plaats daarvan dienen twee casuïstieken ingeleverd te worden waarmee kwaliteit getoetst wordt.
Hercertificering verloopt op dit moment nog via de Amerikaanse website van de verenging: www.societyforcognitiverehab.org. U moet hiervoor inloggen in het ledengedeelte van de website via “member login’ rechts bovenaan de pagina. In de nabije toekomst zal herregistratie via de Nederlandse website mogelijk zijn.

Vooralsnog is dit alleen mogelijk via de Amerikaanse website van de vereniging: www.societyforcognitiverehab.org. Als u inlogt in het ledengedeelte kunt u daar uw gegevens eenvoudig wijzigen. Inloggen doet u via “member login” bovenaan de pagina. Hier kunt u ook zien wanneer u weer moet hercertificeren en uw jaarlijkse lidmaatschap moet voldoen.

Controleer uw spamfilter. Het kan zijn dat uw voorkeursemail uw werkadres is. We merken dat veel bedrijven veel van dit soort emails tegenhouden en de mailbox niet bereiken. Het kan zinvol zijn het correspondentie emailadres in het privé email te veranderen om niets te missen.

Dit kan via het contactformulier op de website. Gebruik hiervoor optie “overig”. Of stuur een mail naar  info@cognitieverevalidatie.nl.